Hva gjør jeg hvis vi ikke får innloggingsmail?

Hvis du har avtale med Microsoft

En del av våre kunder får epost gjennom Microsoft (Microsoft 365, Office 365 osv). Siden omtrent 12. februar 2023 har Microsoft hatt en tendens til å markere våre innloggingsmail og andre automatiske e-poster som søppelpost (Spam, Junk). Vi har dessverre ingen mulighet for å forutse dette, og har ingen kontaktpersoner i Microsoft som kan hjelpe oss med det. Vi har prøvd mange forskjellige ting. Selv om vi har korrekt DMARC + DKIM-oppsett og egen, dedikert IP-adresse for utsending av e-post kun fra oss, blir likevel en del av våre eposter markert som søppel eller sperret på andre måter. Dette gjelder alle Microsoft-kunder.

Kort fortalt: IT-avdeling / kontaktperson i deres firma (eventuelt deres Microsoft-kundestøtte) må enten:

  • "Whiteliste" eposter fra Fellesverktøy: Be IT-avdelingen hvitliste / tillate / markere som sikre eposter fra IP 172.246.28.233 med avsendere [email protected] og [email protected], eller
  • Åpne en kundestøtte-forespørsel hos firmaets kontaktperson i Microsoft.

Langt fortalt: se Microsofts egen artikkel om dette, hvor det henvises til å be mottakeren selv ta kontakt med Microsoft om problemet.

Hvis du har en annen epost-leverandør

Det er stort sett bare Microsoft som blokkerer epostene våre. Vi har systemer som følger med på om innloggingsmailene blir levert, og prøver å oppdage det hvis de ikke kommer frem. Vi vil kontakte deg om vi oppdager dette.

Du kan be IT-avdeling / IT-kontaktperson "Whiteliste" eposter fra Fellesverktøy: Be dem hvitliste / tillate / markere som sikre eposter fra IP 172.246.28.233 med avsendere [email protected] og [email protected], eller

Du kan også ta kontakt med oss for hjelp

Sist oppdatert 30.08.2022